JOUW VERHAAL

NIEMAND STOND ME MEER IN DE WEG.

Het is goed om eens terug te blikken naar het pad wat je hebt afgelegd. Allerlei ervaringen vormen jou als mens. Soms kan je hele belangrijke elementen terughalen, die je eigenlijk een beetje vergeten bent.

Als voorbeeld kan ik mijn eigen verhaal delen. Mijn droom ontstond al toen ik erg jong was, ongeveer 8 jaar oud. Elk jaar gingen we op vakantie in Franrijk, ik voelde me daar enorm thuis
Ik was altijd bezig met bloemen plukken en drogen, mooie stenen zoeken, spelen in de riviertjes, slenteren over marktjes.. Eigenlijk erg idyllisch.

Een andere inspiratiebron was mijn tante. Ze had een eigen bloemistzaak, als we daar op bezoek waren mocht ik in haar grote tuin, mooie bloemen plukken. Het inspireerde me zo erg, dat ik een eigen bloementuin kreeg, in de moestuin van mijn ouders. Ik kweekte zelf bloemen en maakte er mooie bossen bloemen van die ik weer kon weggeven. Commercieel denken zat er toen nog niet in 😉 Maar, ik zei wel geregeld: “later als ik groot ben, dan heb ik ook mijn eigen winkel”.

Nou, ik zat er niet ver naast 😉
Inmiddels heb ik ook mijn eigen ‘winkel’. Die drive die ik toen voelde, dat enthousiasme, dat is er nog steeds. Het is een bepaalde sparkle die niet weggaat. Ik zie en voel zo helder waar ik naartoe wil bewegen, dat ik daar blind op vertrouw.

Maar die droom verwezenlijken, lukte niet zo maar. Die droom was zelfs naar de achtergrond verdwenen. En deze kwam terug, toen ik  de meest heftige periode van mijn leven meemaakte. Ik had blijkbaar dat zwarte gat ‘nodig’ om in te zien waar het écht om draaide. Daar was ineens mijn verlangen weer! En dat ben ik gaan najagen, niks of niemand stond me meer in de weg.

Ga aan de slag om dit voor jezelf helemaal helder te krijgen. Zodat je jouw koers goed kan uitstippelen om de stip aan de horizon te bereiken! Let’s start!