DROOM VISUALISATIE

DROOM-VISUALISATIE

Bij het ontwikkelen van een visie voor jouw merk, is het belangrijk om te visualiseren. Een stap die je niet over mag slaan, omdat het een krachtige tool is om jouw visie tot leven te brengen.

Veel dingen waar ik bewust aandacht op heb gelegd, of over heb gedroomd zijn uitgekomen. Dat komt omdat ik mijn dromen ALTIJD uit mijn hoofd haal. En dat doe je dus door te visualiseren. 

Visualisatie gaat over het leven in de nieuwe realiteit, alsof het al gebeurt, alsof je al hebt wat je wilt en helemaal gelukkig bent.

Wat belangrijk is om mee te nemen in visualisatie oefeningen, is het opnemen van dankbaarheid.

Je bent al op een bepaald punt gekomen, vanuit daar ga je weer verder.
Naar een nieuwe situatie, waar je graag naartoe wilt.
Dus wat je al hebt, waar je dankbaar voor bent, versterk je.
Je verschuift deze positieve energie, naar hetgeen waar je naartoe wilt.
Je past het toe op de ‘nieuwe’ situatie.

Belangrijk hierin is: herhaling.

GOLF VAN ENERGIE

Voordat je verder gaat met deze module, start je dus met een visualisatie. Maar het is belangrijk, dat je deze visualisatie vaker doet. Wanneer je wakker wordt, ben je nog in een halve slaap-modus. Of wanneer je ’s avonds bijna in slaap valt, dan kom je in een bepaalde staat, die erg goed werkt voor een effectieve visualisatie van jouw nieuwe situatie. Je zult merken, dat je echt gaat voelen waar je heen wilt.

En dat geeft een enorme golf aan energie, waar je naartoe mag. Je zult merken dat dit enorm bijdraagt aan jouw helderheid.

Het is dus belangrijk dat jij je open stelt. Dat je jezelf gunt om deze stap te nemen. Dan zul je tijdens de visualisatie al gaan voelen waar je naartoe wilt. En doe deze oefening dus vaker! Het hoeft niet lang te duren, met 5 minuten per dag ben je er al

Stappenplan voor visualisatie:

Creëer eerst een duidelijke visie van wat je wilt manifesteren.

Bijvoorbeeld: “ik wil volgend jaar een retraite organiseren in Spanje”.

Visualiseer vervolgens van begin tot eind.

Vanaf het moment dat je alles aan het organiseren bent en kenbaar maakt aan de wereld. Dat jij deze prachtige retraite organiseert. Je visualiseert alles; inclusief geuren, omgeving, kleuren, locatie, mensen etc. Het gaat om die kleine details die je voelbaar maakt. Daar gaat het juist door stromen.

Neem ook de spanning en opwinding mee in de visualisatie.

Tijdens het visualiseren mag je ook de spanning en zenuwen meenemen, want die zijn ook echt, die horen erbij. Maar je neemt ook de opwinding mee, het enthousiasme als je in jouw bubbel zit en jouw gasten inspireert met jouw kennis.

Ga nog een stap verder.

Je kan nog een stap verder gaan, visualiseer de mensen met wie je wilt werken tijdens deze retraite. Of die weer een traject boeken wanneer ze deze retraite hebben gedaan. Wie zijn dat? Hoe zien ze eruit, wat doen ze, welke emotie hebben ze.. denk hier goed in door.

 Tot slot, blijf jouw visualisatie oefening doen, tot jij hebt bereikt wat je wilde manifesteren!